Automotive - Marine - Industrie

Wij hebben het specialisme en de apparatuur in huis voor een vakkundige en snelle reparatie

Wij reviseren alle voorkomende merken keerkoppelingen

Ook het in- en uitbouwen kunnen wij voor u verzorgen. Tevens levering van demperplaten, homokinetische koppelingen, adapterplaten, vliegwielhuizen en flensen.

Bij afwijkende maten kunnen wij vaak de bestaande flensen aanpassen of geheel nieuwe maken. Het vernieuwen van het frictiemateriaal van de Volvo Penta MS keerkoppeling is voor ons geen enkel probleem.

Voor de meest voorkomende keerkoppelingen hebben wij een ruilsysteem, zo voorkomt u wachttijden.

Hieronder een impressie van verschillende gereviseerde keerkoppelingen.

Merken o.a.: PRM, Velvetdrive, Yanmar, Kanzaki, ZF, Hurth, Twindisc, Ronin, Volvo Penta, MPM, Paragon, Technodrive, Nicor,dong-i

example7 example7 example7 example7 example7 example7 example7 example7
Over Motoren Revisie
Frans Visser Motor Revisie

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van motoren. Maar ook onderhoud, reparatie, uit en inbouw van scheepsmotoren en keerkoppelingen kunnen wij voor u verzorgen.

Meer informatie

Haal en breng service
Frans Visser Motor Revisie

Als u niet in de gelegenheid bent de te reviseren motor(delen) te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

" De onderdelen die wij gebruiken tijdens de revisie, zijn van dezelfde kwaliteit als origineel gebruikt wordt in een nieuwe motor of keerkoppeling. Dit waarborgt een lange levensduur van de gereviseerde motor of keerkoppeling. "